نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

جلسه یازدهم کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره با دانشکده هنر

جلسه یازدهم کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره با دانشکده هنر

 

حاضران: خانم‌ها عاطفه اثنی‌عشری و شهدخت رحیم‌پور و آقایان دکتر: حسین نوروزی، حجت‌اله رشادی، مرتضی حسنی نسب و مهندس جمشیدی.

جلسه با صحبت‌های جناب آقای دکتر نوروزی مدیر محترم گروه صنایع دستی آغاز شد. سپس جناب آقای دکتر حسنی نسب دبیر کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره ضمن تشکر از مدیر محترم گروه و اعضای هیئت علمی بابت تشکیل و حضور در جلسه، درباره ضرورت کرسی‌ها در سطح کشور و استان، مطالبی را بیان کرد. مطالب دیگر وی از این قرار است:

 یکی از دغدغه‌های اصلی ما، فرستادن طرح‌نامه از سوی اعضای هیئت علمی است. امیدواریم که این گروه، در امر تشکیل کرسی‌ها بسیار کمک کنند. سعی ما این است که یک هفته در میان، یک کرسی در دانشگاه برگزار شود. مسائلی همچون: مشکلات استان، مسائل تخصصی در حوزه هنر، دغدغه روزانه مردم و موضوعات جذاب برای اساتید و دانشجویان، موضوعاتی هستند که می‌توانند در کرسی‌های تخصصی این گروه مورد بررسی قرار گیرند. کرسی‌ها بستری برای گفتگوی بیشتر اعضای هیئت علمی، به‌خصوص بین استادان گروه‌های مختلف است. درخواست دیگری که از مدیر محترم گروه و اعضای هیئت علمی داریم، این است که نظام مسائل گروه که قابلیت تبدیل به کرسی را دارند، به دبیرخانه کرسی‌های دانشگاه ارائه دهند. سایت کرسی‌ها، به آدرس id.araku.ac.ir برای اطلاعات بیشتر، در دسترس استادان محترم است.

دکتر نوروزی:

طرح کرسی‌ها باعث پویایی بیشتر در سطح دانشکده می‌شود.

دو سؤال هم دارم: داوران و ناقدان چه کسانی هستند؟ و آیا موضوعات کرسی‌ها، می‌توانند بین رشته‌ای باشند؟

دکتر حسنی نسب:

 به صورت کلی طرحنامه‌هایی را که می‌رسد، به یک یا دو نفر  که در موضوع تخصص دارند، برای داوری و اعلام نظر ارسال می‌کنیم. سپس در جلسه کمیته دستگاهی مطرح می‌شود.

اتفاقا اولویت ما موضوعات بین رشته‌ای است؛ زیرا تعاملات در همین موضوعات بین رشته‌ای صورت می‌پذیرد.

دکتر رشادی:

 توسعه فرهنگ و هنر باعث ایجاد صنعت گردشگری خواهد شد.

 بهتر است بحث توسعه فرهنگی در سطح دانشگاه و استان صورت گیرد.

خانم اثنی‌عشری:

 امیدواریم که این نوع جلسات تداوم داشته باشد. دانشکده هنر نیاز به توسعه و معرفی بیشتر دارد و برگزاری کرسی‌ها می‌تواند کمک‌کار باشد.

 

در انتهای این جلسه دکتر نوروزی موضوع «آسیب‌شناسی آموزش عالی در رشته صنایع دستی»، خانم اثنی‌عشری، موضوع «تأثیر هنر بر جامعه در دوران پساکرونا» و دکتر رشادی، موضوع «تأثیر فرهنگ و هنر بر توسعه و پیشرفت» را به عنوان موضوعات پیشنهادی مطرح کردند.