حاضران: آقایان دکتر: احمد امیدعلی، ابراهیم اناری، فرهاد رجبی، سید ابوالفضل سجادی، محمد جرفی، قاسم مختاری، محمود شهبازی، مرتضی حسنی نسب و مهندس محراب مشیدی
جلسه با صحبتهای جناب آقای دکتر امیدعلی مدیر محترم گروه آغاز شد. سپس دکتر حسنی نسب درباره ضرورت کرسیها در سطح کشور و استان، مطالبی را بیان کرد. مطالب دیگر وی از این قرار است:
- یکی از دغدغههای اصلی ما، فرستادن طرحنامه از سوی اعضای هیئت علمی است. همچنین شروعبهکار کرسیها نیز با کمی چالش همراه شده است. امیدواریم با برگزاری جلسات ابتدایی بتوانیم از این چالش نیز عبور کنیم.
- سعی ما این است که یک هفته در میان، یک کرسی در دانشگاه برگزار شود.
- هر هفته با گروههای مختلف علمی دانشگاه، جلسه مشترک جهت معرفی کرسیها، اهمیت و ضرورت آن، و طرح مسائل پیشنهادی برگزار میکنیم.
- مسائلی همچون: مشکلات استان، مسائل تخصصی، دغدغه روزانه مردم و موضوعات جذاب برای اساتید و دانشجویان، موضوعاتی هستند که میتوانند در کرسیها مورد بررسی قرار گیرند.
دکتر اناری:
- باید فضای دانشگاه به سمتی برود که هر استاد، خودش بتواند بدون نیاز به این سازوکارها، مباحث خود را در سطح دانشگاه مطرح کند. ضمن اینکه امتیازاتی که برای کرسیها در نظر گرفته شده است، کامل نیست و بهتر بود که برای ترغیب استادان، ابتدا امتیازات ثبت میشد و سپس به سمت گرفتن طرحنامه و ... میرفتید.
دکتر حسنینسب:
- صرفا امتیاز تشویقی پایه، نیاز به مصوبه هیئت امنا داشت. بقیه امتیازات براساس مصوبه وزارت علوم و شورای پژوهش تصویب شدهاند.
دکتر شهبازی:
- برای شما و افرادی که میخواهند کرسی را برگزار کنند، آرزوی توفیق الهی دارم.
دکتر جرفی:
- انشاءالله این کرسیها سبب خیر شوند و آرزوی موفقیت برای شما دارم.
دکتر رجبی:
- یکی از اهداف کرسیها، باید نزدیککردن اندیشهها با هم باشد. استادان با هماندیشی یکدیگر میتوانند دانشگاه را به سمت جلو هدایت کنند و مشکلات را حل نمایند. فاصلهی بین استادان هست که باعث اختلاف میشود. اگر استادان با همدیگر صحبت کنند، بسیاری از مسائل بین اساتید حل میشود.
دکتر حسنی نسب:
- سپاس از شما. پایگاه اینترنتی دبیرخانه کرسیها، بههمت جناب مهندس مشیدی به آدرس id.araku.ac.ir هم برای آشنایی بیشتر استادان ایجاد شده است. این سایت، ذیل معاونت پژوهشی دانشگاه است.