حاضران: خانم دکتر: فرشته قنبری و آقایان دکتر: مرتضی بیات، سید علی مرتضوی، احمد بیگلری، پیمان نمامیان، حسین کاویار، سید مجتبی حسینی الموسوی، علی احسانی، فرزاد بهرامی، حمیدرضا طلائی، مرتضی حسنینسب و مهندس جمشیدی.
جلسه با صحبتهای جناب آقای دکتر بیگلری مدیر محترم گروه علوم سیاسی آغاز شد. سپس جناب آقای دکتر حسنی نسب دبیر کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره ضمن تشکر از مدیران محترم گروه ها و اعضای هیئت علمی سه رشته بابت تشکیل و حضور در جلسه، درباره ضرورت کرسیها در سطح کشور و استان، مطالبی را بیان کرد. مطالب دیگر وی از این قرار است:
یکی از دغدغههای اصلی ما، فرستادن طرحنامه از سوی اعضای هیئت علمی است. امیدواریم که این گروه، در امر تشکیل کرسیها بسیار کمک کنند. سعی ما این است که یک هفته در میان، یک کرسی در دانشگاه برگزار شود. مسائلی همچون: مشکلات استان، مسائل تخصصی در حوزه هنر، دغدغه روزانه مردم و موضوعات جذاب برای اساتید و دانشجویان، موضوعاتی هستند که میتوانند در کرسیهای تخصصی این گروه مورد بررسی قرار گیرند. کرسیها بستری برای گفتگوی بیشتر اعضای هیئت علمی، بهخصوص بین استادان گروههای مختلف است. درخواست دیگری که از مدیر محترم گروه و اعضای هیئت علمی داریم، این است که نظام مسائل گروه که قابلیت تبدیل به کرسی را دارند، به گروه ارائه دهند. سایت کرسیها، به آدرس id.araku.ac.ir برای اطلاعات بیشتر، در دسترس استادان محترم است.
دکتر حسینی الموسوی:
نحوه امتیازدهی در کرسی ها به چه صورت است؟
ارائه به صورت دونفره امکان پذیر است؟
دکتر حسنی نسب:
امتیازات 2 تا 4 است و حداقل امتیاز برای کرسی ها 2 امتیاز می باشد.
محدودیتی در تعداد افراد ارائه کننده وجود ندارد.
دکتر بیات:
پذیرش و داوری به چه صورت است؟
دکتر حسنی نسب:
داوری در دانشگاه اراک انجام می شود.
دکتر بیگلری:
برای برگزاری کرسی ها تبلیغات ضعیف می باشد.
دکتر نمامیان:
نمونه ای از کرسی های نظریه پردازی به اساتید و دانشکده ها ارسال شود.
در این جلسه دکتر مرتضوی، موضوعی در حوزه ولایت فقیه، دکتر بیگلری موضوع «مفاهیم نوین سیاسی در ایران و اسلام» و دکتر الموسوی موضوع تأثیر جریان چپ در تدوین قانون اساسی را به عنوان موضوعات پیشنهادی مطرح کردند.